Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η Εταιρία μας

Η Expandite limited έχει εδώ και πολύ καιρό αποδεχτεί την αναγνώριση του κόσμου της κατασκευαστικής βιομηχανίας, για την εμπειρία της στα θέματα σφραγίσεως αρμών που κινούνται.  Για περισσότερα από 50 χρόνια η εταιρεία έχει ακολουθήσει νεωτεριστικές μεθόδους για την ανάπτυξη των προϊόντων της επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε πολλές περιοχές.

Τεχνικές Συμβουλές

Επιπρόσθετα το τεχνικό τμήμα της εταιρείας Expandite είναι στην διάθεσή σας είτε κατά την εκτέλεση ενός έργου είτε κατά τον σχεδιασμό του για να προσφέρουν τεχνικές συμβουλές και λύσεις σε τυχόν προβλήματα που παρουσιαστούν και αφορούν πάσης φύσεως αρμούς.

Εταιρικοί στόχοι

Σήμερα η Expandite limited προσφέρει μια ασυναγώνιστη σειρά σφραγιστικών και γεμιστικών υλικών για πάσης φύσεως αρμούς, ταινίες στεγανώσεως αρμών διαφόρων τύπων καθώς και ειδικά υλικά για αρμούς γεφυρών και συστήματα σταθεροποιήσεως εδαφών. Τα υλικά αυτά χρησιμοποιούνται σε ευρεία κλίμακα παγκοσμίως, σε πολλές κλιματολογικές συνθήκες στα πλέον μεγαλύτερα και γνωστότερα οικοδομικά έργα και κατασκευές.

Οικοδομικά Υλικά
Τα μονωτικά και δομικά υλικά Expandite είναι ετοιμοπαράδοτα σε όλο τον κόσμο και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες.